ERVARINGEN

Benieuwd naar ervaringen van anderen?
Op deze pagina worden ervaringen met Kindercoach Lindsy gedeeld.

S. meisje 14 jaar

‘’Ik heb samen met Lindsy een paar sessies gehad om mij te helpen met mijn zelfvertrouwen en mij niet te druk te maken om wat anderen van mij vinden. We begonnen met een kennismaking, om te zien hoe we op elkaar zouden reageren. Na de eerste indruk vond ik haar rustig en vertrouwelijk overkomen. Ze vroeg naar wat mij dwars zat, maar ook over wat ik leuk vond om te doen. Omdat ze ook naar andere dingen vroeg en over zichzelf vertelde was het allemaal niet heel zwaar en kreeg ik echt het gevoel dat ik alles met haar kon bespreken.

In de sessies hebben we gekeken naar mijn zelfbeeld, innerlijke gevoelens, oplossingen en het belangrijkste punt wat me dat moment dwars zat. Als een sessie was afgelopen kon ik nog even lekker kletsen of dansen, dat is fijn omdat je dan even niet meer met het probleem bezig bent. Ik heb zelf een passie voor dansen en Lindsy toevallig ook. Het is leuk dat Lindsy gebruik maakt van je passies tijdens de sessies.

Ik heb de sessies rustig ervaren. Lindsy ging overal heel rustig doorheen. Toch voel je na afloop wel dat je iets hebt gedaan en dat je manier van denken gaat veranderen. Ik kan nu beter zien wat voor mezelf belangrijk is en wat niet. Ik vond het heel erg fijn en zou Lindsy zeker aanraden.‘’

Moeder van B. jongen 8 jaar

”Kindercoach Lindsy is een aantal sessies bij ons thuis geweest om mijn zoon te helpen. Met engelengeduld is het haar gelukt om hem meer zelfvertrouwen en handvaten te geven om steviger in zijn schoenen te komen staan. Ook kreeg wij, als ouders, tools om hem te helpen en te stimuleren. Het is een positieve draai geweest voor mijn zoon en ons gezin.”